Osu! Welkom op de website van Kamakura. Ben je op zoek naar een sport om gepassioneerd mee bezig te zijn, een nieuwe club, of wou je gewoon even wat meer te weten komen over karate? Dan ben je hier beslist aan het juiste adres! Kijk gerust even rond en laat je verleiden. Misschien tot op een van de volgende trainingen?

Karate is voor iedereen
Wie karate zegt, denkt vaak aan gevaarlijke vechtjassen, bovenaardse snelheid, kracht en lenigheid, spectaculaire sprongen en... dakpannen tot gruis slaan. Maar dat is onterecht.
Kamakura Edegem biedt al sinds 1990 aan iedereen de mogelijkheid om zich onder begeleiding van ervaren en hooggekwalificeerde lesgevers te bekwamen in de Ryushinkan-goju karate. Dat is een stijl die dicht aanleunt bij het meer bekende Shotokan karate. Verderop lees je er meer over.

Zowel fysiek als mentaal vraagt karate een behoorlijke inzet, maar wat je ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar.

Ieder op zijn niveau
Kamakura streeft naar een optimale karatebeleving op elk niveau: van puur recreatief tot gedreven sportief, gepassioneerd en competitief. Iedereen komt aan zijn trekken, iedereen is welkom en wordt evenwaardig aanvaard in de groep. Onder leiding van ervaren lesgevers wordt elke deelnemer begeleidt op zijn eigen niveau en dit zorgt ervoor dat ieder op zijn tempo zich de technieken kan eigenmaken en zich vervolmaken.